Wednesday, January 21, 2009

KEPERIHATINAN SYARIKAT SWASTA SEMPENA TAHUN BARU CINA DI PARLIMEN REMBAU

Pekan Rembau, 21 Januari 2008 - Pusat Khidmat Masyarakat Parlimen Rembau merakamkan ucapan terima kasih kepada pihak MCA Bahagian Rembau pihak swasta yang sudi menyumbang kepada golongan susah dan memerlukan, sepanjang musim perayaan Tahun Baru Cina yang akan menjelang tiba. Program ini dianjurkan oleh MCA Bahagian Rembau dengan kerjasama Jabatan Kebajikan Masyarakat khusus kepada golongan susah yang memerlukan bantuan.

Pada kesempatan kali ini, MCA Bahagian Rembau telah memilih Rumah Sejahtera dan Pusat Pemulihan Komuniti Rembau untuk menyampaikan sumbangan daripada pihak Magnum Corporation untuk berbakti kepada masyarakat. Program ini turut mendapat sokongan daripada Jabatan Kebajikan Masyarakat Daerah Rembau dan MCA Bahagian Rembau.

Pada kesempatan itu, Sdr. Tee Chin Shen, Pegawai Media Pusat Khidmat Masyarakat Parlimen Rembau merangkap Exco Pemuda MCA Negeri Sembilan mengucapkan terima kasih di atas komitmen Magnum dalam membantu golongan yang memerlukan. Dan diharapkan lebih ramai lagi pihak swasta yang lain tampil menghulurkan sumbangan dan melakukan kebajikan kepada golongan yang benar-benar memerlukan, tanpa mengira bangsa dan agama.

LAPORAN BERGAMBAR
LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin